Свържете се с нас

Очакваме Вашите въпроси

   

  Fintera е наша собствена, българска марка, резултат на многогодишен опит в продажбите на бебешки колички. След работа с редица известни марки и опознаване на нуждите на нашите клиенти в детайли, разработихме собствена марка, която да пасва на нуждите на клиента.

  За целта работим с някой от най-големите и доказани фабрики в Азия и Европа, които изнасят и за редица големи пазари.

  Съотношението цена-качество е на високо ниво и сме горди, че вече можем да предложим качествен продукт на много добра и достъпна цена.

    2 ГОДИНИ ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ

  Всякакви повреди или фабрични дефекти се отстраняват в наш сервиз. Ако не могат да бъде отстранени то ще ти бъде предоставен нов продукт от същия модел. Ако такъв не е наличен, ще ти бъде възстановена заплатената за продукта сума.

  ОТ ДОКАЗАН ПРОИЗВОДИТЕЛ

  С фабрика в Азия и дистрибуторски клон в Съединените щати, фабриката, с която партнираме проектира, произвежда и разпространява набор от висококачествени бебешки колички, предназначени да се конкурират с известните марки без да имат високата цена на известните марки.

  ГАРАНЦИЯ “ДОВОЛЕН КЛИЕНТ”

  Да, гарантираме, че ще останете доволни от тази покупката. Ако се окаже, че това не е точната количка за вас , имате срок от 14 дни да я върнете или замените за друг модел. Ние няма да задаваме въпроси.

  Онлайн магазина Jorko.bg се управлява от:

  Нет Маркет ЕООД

  гр.София, ж.к.Младост 1А

  ЕИК:BG205377060

  тел.0877 79 78 74